Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

El Senyor Branquiló i l'Escombra Voladora - CineClub Familiar

Cine

  • El Senyor Branquiló  i l'Escombra Voladora - CineClub Familiar

Ciudad: Sant Esteve de Palautordera

Lugar: Teatre Pare Casals

De domingo 2 enero 2022, 16:00 h a 17:00 h

Ver descripción del evento
dom. 2 ene.
16:00 h
Finalizado
Dues aventures plenes de tendresa i valors, dels creadors d’El Grúfal. Basades en els best-sellers de l’escriptora Julia Donaldson,... Leer más

Dues aventures plenes de tendresa i valors, dels creadors d’El Grúfal. Basades en els best-sellers de l’escriptora Julia Donaldson, referent de la literatura infantil modern.

El senyor Branquilló viu al gran roure d’un parc infantil amb la seva senyora Branqueta i els seus tres fills. El pare Branquilló s’endinsarà en una èpica aventura a través de les quatre estacions que el portarà molt lluny de casa seva. Tornarà a temps per celebrar el Nadal amb la seva família? Una història màgica que anirà acompanyada de les aventures d’un bruixa molt simpàtica i la seva escombra voladora!

ORGANITZA: AFA Vallmanya.

COL·LABOREN: Ajuntament de St. Esteve de Palautordera, Taula de Cultura de St Esteve de Palautordera, Sant Esteve Solidari