Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

El Senyor Branquiló i l'Escombra Voladora - CineClub Familiar

Cinema

  • El Senyor Branquiló  i l'Escombra Voladora - CineClub Familiar

City: Sant Esteve de Palautordera

Place: Teatre Pare Casals

From Sunday 2 January 2022, 16:00 h to 17:00 h

See description of the event
Sun 2 Jan
16:00 h
Finished
Dues aventures plenes de tendresa i valors, dels creadors d’El Grúfal. Basades en els best-sellers de l’escriptora Julia Donaldson,... Read more

Dues aventures plenes de tendresa i valors, dels creadors d’El Grúfal. Basades en els best-sellers de l’escriptora Julia Donaldson, referent de la literatura infantil modern.

El senyor Branquilló viu al gran roure d’un parc infantil amb la seva senyora Branqueta i els seus tres fills. El pare Branquilló s’endinsarà en una èpica aventura a través de les quatre estacions que el portarà molt lluny de casa seva. Tornarà a temps per celebrar el Nadal amb la seva família? Una història màgica que anirà acompanyada de les aventures d’un bruixa molt simpàtica i la seva escombra voladora!

ORGANITZA: AFA Vallmanya.

COL·LABOREN: Ajuntament de St. Esteve de Palautordera, Taula de Cultura de St Esteve de Palautordera, Sant Esteve Solidari