Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

EL TEATRO SENSORIAL..., BLACKSNOWFALLS, TRES CAMINS, TRES FINS I LUMINI/SCENIA (F. COMBINADA)

Otros

  • EL TEATRO SENSORIAL..., BLACKSNOWFALLS, TRES CAMINS, TRES FINS I LUMINI/SCENIA (F. COMBINADA)
  • EL TEATRO SENSORIAL..., BLACKSNOWFALLS, TRES CAMINS, TRES FINS I LUMINI/SCENIA (F. COMBINADA)

Ciudad: Barcelona

Lugar: Plaça de la Xemeneia (recinte Fabra i Coats)

De domingo 12 junio 2022, 12:30 h a 13:10 h

Ver descripción del evento
dom. 12 jun.
12:30 h
Finalizado
EL TEATRO SENSORIAL Y LA ESCUCHA HACIA EL MUNDOUna experiència sensorial en què els espectadors seran rebuts com a viatgers, en un... Leer más

EL TEATRO SENSORIAL Y LA ESCUCHA HACIA EL MUNDO

Una experiència sensorial en què els espectadors seran rebuts com a viatgers, en un espai imaginari habitat pels actors i les actrius. «Quin és el teu desig?», se’ls preguntarà als viatgers abans de començar el seu camí i, al final d’aquest, en trobaran la resposta... o potser es troben amb una altra pregunta. Qui ho sap? Quan vivim una experiència poètica, el cos sencer n’està involucrat. L’estimulació dels sentits, com la magdalena de Proust, desperta la memòria involuntària, creant un pont entre allò que experimentem i els nostres records. Així es produeix una ressonància poètica i l’experiència torna a ser més profunda.

COMPANYIA: AKESTA COMPANYIA

BLACKSNOWFALLS

Blacksnowfalls (2014) és una obra escrita pel compositor polonès Wojtek Blecharz. Malgrat ser una obra concebuda com a peça de timbal, el seu context dramàtic la fa extremadament teatral. Basada en l’obra Psychosis 4.48, de la Sarah Kane, escrita des d’un psiquiàtric i després de la qual la seva autora va posar fi a la seva vida, ens introdueix de manera visceral i descarnada en la seva pròpia ment.

ARTISTA: LUIS AZCONA

TRES CAMINS, TRES FINS I TRES CAMINS, TRES FINS AL KONVENT

Dues obres digitals que recullen part del procés i els testimonis en primera persona del taller d’art a la Unitat de Sant Carles 2/3 que va acabar materialitzant-se en una exposició al hall de l’Hospital General de Sant Boi.

COMPANYIA: CLÍNICA SANT CARLES PARC SANITARI SANT JOAN DE DÉU

LUMINI/ SCENCIA, DESÍDIA I IGNORÀNCIA. Formes de silenciar un cos luminescent 

La llum que emana dels rostres de les persones de la Residència Albatros i la Fundació Esmen i la mirada de la Kati Riquelme dialoguen amb un univers ple de subtileses, complexitats i harmonies que redimensionen la naturalesa humana. Una recreació de la nostra identitat que descobreix i transforma preceptes sobre la salut mental. Durant la funció combinada, les persones participants en el procés creatiu ens parlaran sobre la seva experiència i visió de l’obra. La instal·lació romandrà oberta al públic el dissabte 11, de 10 a 22h, i el diumenge 12, de 10 a 20.30h.

ARTISTA: KATI RIQUELME