Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

El Tigre | Ramon Madaula

Teatro

  • El Tigre | Ramon Madaula

Ciudad: Montmeló

Lugar: Sala Polivalent de Montmeló

De sábado 16 marzo 2024, 19:30 h a 20:30 h

Ver descripción del evento
Una comèdia de Ramon Madaula amb Mercè Martínez i David Olivares. Un reconegut especialista en desenvolupament personal -altrament... Leer más

Una comèdia de Ramon Madaula amb Mercè Martínez i David Olivares. Un reconegut especialista en desenvolupament personal -altrament dit coach- ha de fer-se unes fotografies per un suplement dominical.

La fotògrafa encarregada està passant per un mal moment personal. El coach intenta transmetre-li positivitat amb tota mena de receptes motivacionals, ella és molt incrèdula.

Esdeveniments fatídics irrompen en la vida del coach; aleshores, aquest, no sabrà com aplicar-se ell mateix les receptes que amb tanta convicció prescrivia a la fotògrafa.

Les entrades per a persones amb mobilitat reduïda i acompanyants s'han de reservar fent un correu a [email protected] o trucant al telèfon 935721033.