Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

EL TRIUNFO (VOSE)

Cine

  • EL TRIUNFO (VOSE)

Ciudad: Sitges

Lugar: Cinema Prado de Sitges

De viernes 8 abril 2022, 20:00 h a 21:40 h

Ver descripción del evento
El Triunfo al Cinema Prado de Sitges Molt estimada per la platea de Cannes, El triomf és la tercera pel·lícula de l’A-GUI-TOR francès... Leer más

El Triunfo al Cinema Prado de Sitges

Molt estimada per la platea de Cannes, El triomf és la tercera pel·lícula de l’A-GUI-TOR francès Emmanuel Courcol (Actor-guionista-director. No se’m donen tan bé els acrònims com a Ojete Calor). És sorprenent la prolixitat francesa en comèdies blanques i populars, amb un pòsit dramàtic social i humà, amb una determinació didàctica, de vegades brillant, i que funcionen com un torpede soviètic a taquilla.

Però que això no ens faci dubtar de la seva profunditat i complexitat com a obra intel·lectual. Perquè amb la pel·lícula, Courcol reflexiona sobre el concepte clau que banya tot l’art a partir de la segona meitat del segle XX: l’absurd. I ho fa des del propi art, en un joc de cercles concèntrics: l’obra de teatre que és representada dins de la seva pel·lícula, Esperando a Godot, cimera del teatre de l’absurd; la pròpia investigació i comprensió que fan els personatges sobre l’obra que interpreten; i la pel·lícula en si, que és tota ella una gran broma al voltant de l’absurd.

Sinopsi

Encara que estigui a l’atur sovint, Etienne (Kad Meran) és un entranyable actor que dirigeix un taller de teatre en un centre penitenciari. Allí reuneix un grup insòlit d’interns per representar la famosa obra de Samuel Beckett ‘Esperando a Godot’. Quan aconsegueix l’autorització per fer una gira fora de la presó amb la seva pintoresca troupe d’actors, a Etienne se li presenta finalment l’ocasió de prosperar.

Cada cita amb el públic es converteix en un nou èxit, i entre la improvisada companyia i el director es va forjant una relació única. Però abans que se n’adoni, arriba el moment de l’última representació, que tindrà lloc a París. Serà aquesta funció de comiat el major èxit del grup?’.

Fitxa Tècnica

Calificació: 12 anys

Gènere: Drama

Durada: 100′

Director: Emmanuel Courcol

Repartiment: Kad Merad, Marina Hands, Laurent Stocker, Saïd Benchnafa, Lamine Cissokho, Sofian Khammes, Pierre Lottin, Wabinlé Nabié, Alexandre Medvedev, Mathilde Courcol-Rozès, Catherine Lascault, Yvon Martin, Vladimir Golicheff, Thierry de Carbonnières, Elise Berthelier, Olivier Foubert

Any: 2021

Idioma original: Francès

País: França