Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Cinema: EL VENTRE DEL MAR, Dir. Agustí Villaronga

Cine

  • Cinema: EL VENTRE DEL MAR, Dir. Agustí Villaronga
  • Cinema: EL VENTRE DEL MAR, Dir. Agustí Villaronga
  • Cinema: EL VENTRE DEL MAR, Dir. Agustí Villaronga

Ciudad: Montornès del Vallès

Lugar: Espai Cultural Montbarri

De domingo 19 junio 2022, 18:00 h a 19:15 h

Ver descripción del evento
Juny de 1816. Una embarcació francesa s’encalla davant les costes del Senegal. Sense bots suficients per a tots, es construeix una... Leer más

Juny de 1816. Una embarcació francesa s’encalla davant les costes del Senegal.

Sense bots suficients per a tots, es construeix una bassa per remolcar a 147 persones. El pànic i la confusió s’apodera dels tripulants de la nau que acaben tallant la soga de remolc i abandonant la bassa a la seva sort. D’aquests 147 homes només 9 van aconseguir salvar les seves vides.

Entre ells estaven Savigny, un oficial mèdic implacable i Thomas, un rebel mariner ras. Enfrontats, viuen aquests fets mostrant diferents actituds per a sobreviure.

Nominada a 12 Premis Gaudí incloent a Millor pel•lícula i Millor direcció. Guanyadora de la Biznaga d'Or a Millor pel•lícula i cinc premis més del Festival de Málaga , incloent Millor direcció, Millor guió

i Millor interpretació masculina (Roger Casamajor). Premi de Russian Film Critic's Award del Festival Internacional de cinema de Moscou. Nominada als Premis Goya a Milllor guió adaptat.

Nominada a Feroz Arrebato de ficción, Premi especial dels Premis Feroz.

No recomanada per a menors de 16 anys. Durada: 75 min. Idioma: Català.

https://www.ciclegaudi.cat/cartellera/el-ventre-del-mar/