Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

EL VIOLINISTA A LA TEULADA - Coral Arquitectura i Orquestra UPC

Conciertos, Culturales

  • EL VIOLINISTA A LA TEULADA - Coral Arquitectura i Orquestra UPC

Ciudad: Molins de Rei

Lugar: Foment Cultural i Artístic

De sábado 1 junio 2024, 19:00 h a 20:15 h

Ver descripción del evento
sáb. 1 jun.
19:00 h
Finalizado
Basat en el llibre "Tevye i les seves filles" de Sholem Aleichem. i ambientat en un poble jueu a Rússia al final del segle XIX, “El... Leer más

Basat en el llibre "Tevye i les seves filles" de Sholem Aleichem. i ambientat en un poble jueu a Rússia al final del segle XIX, “El violinistra a la teulada” segueix la vida del lleter Rev Tevye al poble d’Anatevka, qui intenta mantenir les seves tradicions enmig dels canvis socials i polítics. La música, composada per Jerry Bock amb lletres de Sheldon Harnick, inclou cançons inoblidables com "Tradition", "If I Were a Rich Man" i "Sunrise, Sunset". El musical explora temes com la família, la fe i la lluita contra l'adversitat, i ha captivat públics de tot el món des de la seva estrena a Broadway el 1964.

L’Orquestra de la UPC i la Coral Arquitectura presentem una selecció fonamental de les peces musicals, interpretades en la llengua original, per recórrer la història de Tevye amb les seves filles i la seva dona.

Prèviament al Violinista a la Teulada l’Orquestra de la UPC interpretarà la Dansa dels Cavallers (de l'obra Romeu i Julieta), de Sergei Prokòfiev.