Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

EL VIOLINISTA A LA TEULADA - Coral Arquitectura i Orquestra UPC

Concerts, Cultural

  • EL VIOLINISTA A LA TEULADA - Coral Arquitectura i Orquestra UPC

City: Molins de Rei

Place: Foment Cultural i Artístic

From Saturday 1 June 2024, 19:00 h to 20:15 h

See description of the event
Sat 1 Jun
19:00 h
Finished
Basat en el llibre "Tevye i les seves filles" de Sholem Aleichem. i ambientat en un poble jueu a Rússia al final del segle XIX, “El... Read more

Basat en el llibre "Tevye i les seves filles" de Sholem Aleichem. i ambientat en un poble jueu a Rússia al final del segle XIX, “El violinistra a la teulada” segueix la vida del lleter Rev Tevye al poble d’Anatevka, qui intenta mantenir les seves tradicions enmig dels canvis socials i polítics. La música, composada per Jerry Bock amb lletres de Sheldon Harnick, inclou cançons inoblidables com "Tradition", "If I Were a Rich Man" i "Sunrise, Sunset". El musical explora temes com la família, la fe i la lluita contra l'adversitat, i ha captivat públics de tot el món des de la seva estrena a Broadway el 1964.

L’Orquestra de la UPC i la Coral Arquitectura presentem una selecció fonamental de les peces musicals, interpretades en la llengua original, per recórrer la història de Tevye amb les seves filles i la seva dona.

Prèviament al Violinista a la Teulada l’Orquestra de la UPC interpretarà la Dansa dels Cavallers (de l'obra Romeu i Julieta), de Sergei Prokòfiev.