Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

ELS COLORS DE DUKE ELLINGTON, Cascai Teatre & Girona Jazz Project

Música, Teatro

  • ELS COLORS DE DUKE ELLINGTON, Cascai Teatre & Girona Jazz Project

Ciudad: Blanes

Lugar: Teatre de Blanes

Inicio: domingo 10 abril 2022, 19:00 h

Ver descripción del evento
ELS COLORS DE DUKE ELLINGTON és un espectacle teatral sorgit de la unió de professionals de tres àmbits de les arts enviu, per un costat... Leer más

ELS COLORS DE DUKE ELLINGTON és un espectacle teatral sorgit de la unió de professionals de tres àmbits de les arts enviu, per un costat Marcel Tomàs i Cascai Teatre en arts escèniques, Adrià Bauzó, Xavier olina i la Girona Jazz project en l'àmbit de la música, la Marta Ribera (ballarina i coreògrafa) en l'àmbit de la dansa i la complicitat del Festival Temporada Alta.

Fitxa artítisca:

Autoria: Marcel Tomàs Ribas Directors: Marcel Tomàs, Xavier Molina i Adrià Bauzó Intèrprets: Marcel Tomàs (actor i cantant), Toni Escribano (actor i cantant), Adrià Bauzó (actor i músic), Xavier Molina (actor i músic), Jordi Casas (actor i músic), Tomàs Pujol (actor i músic), Aleix Cansell (actor i músic), Raúl Gallego (actor i músic), Albert Clapés (actor i músic), Raúl Perez (actor i músic) i Pablo Martin (actor i músic).