Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Els Encantats

Cine

  • Els Encantats
  • Els Encantats
  • Els Encantats

Ciudad: Pineda de Mar

Lugar: Auditori de Pineda de Mar

De viernes 24 noviembre 2023, 20:30 h a 22:18 h

Ver descripción del evento
vie. 24 nov.
20:30 h
Finalizado
Després de la recent separació, Irene s'enfronta per primera vegada a l'absència de la seva filla de quatre anys, que passa uns dies... Leer más

Després de la recent separació, Irene s'enfronta per primera vegada a l'absència de la seva filla de quatre anys, que passa uns dies amb el seu pare. Incapaç d'adaptar-se a aquesta nova realitat, decideix viatjar a un petit poble del pirineu català on té una casa, buscant recuperar la seguretat i la calma que sent que fa temps que ha perdut.

Però el lloc, que en el passat va ser tan familiar, es presenta a poc a poc tan aclaparador com el seu nova vida i l'acabarà forçant a deixar de fugir per enfrontar-se a les pors.


Direcció:  Elena Trapé

Guió:        Elena Trapé i Miguel Ibáñez Monroy

Durada:    108 minuts.


Venda d’entrades a www.auditori.cat , a Can Comas, de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de 17 a 20 h, o bé el mateix dia de la projecció a l’Auditori.

El preu de les entrades de les pel·lícules del Cicle Gaudí és de 4,5 €. Però hi ha un preu amb descompte pactat entre l'Acadèmia del Cinema Català amb diversos agents de 3 € preu entrada.

Les persones per poder accedir a aquest preu especial han de poder acreditar:

    • Presentar el carnet del Club Vanguàrdia

    • Presentar el carnet Jove

    • Presentar el carnet de soci de la Federació d'Ateneus

Aquestes entrades a 3 € només es podran adquirir presencialment a la taquilla, ja sigui a Can Comas en horari de dilluns a divendres de 09.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00 h ja sigui al propi Auditori una hora abans de l'inici.