Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Els Encantats

Cinema

  • Els Encantats
  • Els Encantats
  • Els Encantats

City: Pineda de Mar

Place: Auditori de Pineda de Mar

From Friday 24 November 2023, 20:30 h to 22:18 h

See description of the event
Fri 24 Nov
20:30 h
Finished
Després de la recent separació, Irene s'enfronta per primera vegada a l'absència de la seva filla de quatre anys, que passa uns dies... Read more

Després de la recent separació, Irene s'enfronta per primera vegada a l'absència de la seva filla de quatre anys, que passa uns dies amb el seu pare. Incapaç d'adaptar-se a aquesta nova realitat, decideix viatjar a un petit poble del pirineu català on té una casa, buscant recuperar la seguretat i la calma que sent que fa temps que ha perdut.

Però el lloc, que en el passat va ser tan familiar, es presenta a poc a poc tan aclaparador com el seu nova vida i l'acabarà forçant a deixar de fugir per enfrontar-se a les pors.


Direcció:  Elena Trapé

Guió:        Elena Trapé i Miguel Ibáñez Monroy

Durada:    108 minuts.


Venda d’entrades a www.auditori.cat , a Can Comas, de dilluns a divendres de 9 a 14 h i de 17 a 20 h, o bé el mateix dia de la projecció a l’Auditori.

El preu de les entrades de les pel·lícules del Cicle Gaudí és de 4,5 €. Però hi ha un preu amb descompte pactat entre l'Acadèmia del Cinema Català amb diversos agents de 3 € preu entrada.

Les persones per poder accedir a aquest preu especial han de poder acreditar:

    • Presentar el carnet del Club Vanguàrdia

    • Presentar el carnet Jove

    • Presentar el carnet de soci de la Federació d'Ateneus

Aquestes entrades a 3 € només es podran adquirir presencialment a la taquilla, ja sigui a Can Comas en horari de dilluns a divendres de 09.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00 h ja sigui al propi Auditori una hora abans de l'inici.