Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

ELS OCELLS

Teatro

  • ELS OCELLS
  • ELS OCELLS
  • ELS OCELLS

Ciudad: Llinars del Vallès

Lugar: Teatre Auditori Llinars

Inicio: sábado 13 abril 2024, 20:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 13 abr.
20:00 h
Finalizado
Els Ocells és un espectacle de creació col·lectiva de la multipremiada i brillant companyia La Calòrica a partir de l’obra d’Aristòfanes... Leer más

Els Ocells és un espectacle de creació col·lectiva de la multipremiada i brillant companyia La Calòrica a partir de l’obra d’Aristòfanes enfocada en l’auge del populisme neoliberal i els mecanismes emocionals que el fan funcionar.

El jove empresari Pisteter i la seva companya Evèlpides no poden tornar a casa. Tampoc se’ls acudeix cap altre lloc on puguin anar a viure la vida còmoda, relaxada i lliure d’impostos que anhelen. La trobada accidental amb un innocent puput els portarà a plantejar-se un canvi d’estratègia: i si renunciessin a la seva condició humana i es convertissin en ocells? O encara més: i si convencessin les aus del món per crear una nova societat basada en els principis fonamentals d’Individu, Propietat i Competència?


Intèrprets:

Xavi Francés

Aitor Galisteo-Rocher

Esther López

Marc Rius

Pep Ambròs

Dramatúrgia: Joan Yago

Direcció: Israel Solà

Companyia La Calòrica


Anticipada: 18 €

Taquilla: 20 €


90 MINUTS

CATALÀ

SALA GRAN


Espectacle adaptat per a persones amb dificultats visuals i auditives que comptarà amb subtitulació, audiodescripció, bucle magnètic individual i so amplificat.