Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

ELS PASTORETS DE RIBES 2021 - Camí de Betlem - Covid Edition

Teatro

  • ELS PASTORETS DE RIBES 2021 - Camí de Betlem - Covid Edition

Ciudad: Sant Pere de Ribes

Lugar: Centre Parroquial

Inicio: domingo 26 diciembre 2021, 19:00 h Varias sesiones

Ver descripción del evento
dom. 26 dic.
19:00 h
Finalizado
dom. 2 ene.
18:00 h
Finalizado
sáb. 8 ene.
18:00 h
Finalizado
Els Pastorets de Ribes és una representació tradicional nadalenca de pastors, dimonis i personatges bíblics, molt entranyable i de... Leer más

Els Pastorets de Ribes és una representació tradicional nadalenca de pastors, dimonis i personatges bíblics, molt entranyable i de caire familiar que, si bé conserva l'essencia de la obra de Josep M. Folch i Torres de Els Pastorets o L'Adveniment de l'Infant Jesús, la nostra incorpora escenes senceres i fragments de creació própia del seu director, en Joan Rosquellas. Tanmateix la renovació del text, escenografia, música i il.luminació, està sent una constant en els darrers anys amb l'afany d'aconseguir unes representacions més amenes i de més qualitat sempre amb l'objectiu de que l'espectador passi una estona agradable i surti amb un bon regust de boca.

De representacions de Els Pastorets al Centre Parroquial se n'han anat fent durant llargues temporades des de la fundació de l'entitat el 1924. És des de l'any 1982, que porten representant-se any rere any fins a dia d'avui.