Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

ELS PASTORETS

Teatro

  • ELS PASTORETS

Ciudad: Llorenç del Penedès

Lugar: El Centre

De domingo 7 enero 2024, 18:30 h a 20:30 h

Ver descripción del evento
dom. 7 ene.
18:30 h
Finalizado
Per Nadal, Festa teatral! Si bé ja és una tradició sovintejada al Centre de fer una estrena teatral el dia de Nadal (repetida en un... Leer más

Per Nadal, Festa teatral!

Si bé ja és una tradició sovintejada al Centre de fer una estrena teatral el dia de Nadal (repetida en un altre dia de les festes), aquest any tindrà un caràcter festiu superior al normal.

Aquest any, Pastorets! Pastorets vol dir alegria, espectacle, participació, música, cançons, llamps i trons, àngels i dimonis, pastors i mercat, Josep, Maria i el naixement, escenografia adient i canviant... un espectacle complet.

Pastorets vol dir tradició, però també innovació, ja que tornen els pastorets més trencadors: “Ara ve Nadal”, el que popularment en diem els Pastorets del Mingo... O sigui, del Domènec Miquel i el Xavi Inglès, compositor de gran part de la música.

Pocs grups de teatre poden tenir uns pastorets propis, amb text i música originals de dos dels seus membres.

Ja han passat 16 anys de la darrera vegada que es van representar al Centre i ja tocava tornar-hi, perquè els nens i les nenes que han nascut al segle XXI pràcticament no en tenien record.

De tots els aspectes que comporta representar els pastorets, segurament el més remarcable per a la nostra entitat i pel Grup de Teatre és la participació. Donar l’oportunitat a tothom que vulgui ser-ne part perquè ho pugui fer.

Els pastorets d’enguany combinen repetició d’actors, actrius, muntadors, directors, maquilladores, responsables de vestuari, escenògrafs, etc, de representacions anteriors... amb d’altres que s’hi estrenen.

Participació i renovació, sempre necessàries. Un total de més de 60 persones damunt l’escenari, amb mitja dotzena de músics que acompanyaran les cançons en rigorós directe... i tota una col·lecció de gent que no es veu (incloent-hi una direcció col·lectiva) que fa que més de 80 persones facin passar una gran estona de festa (teatral i nadalenca) al públic que hi assisteixi.