Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

ELS SECUNDARIS - Festival Micròmetre

Teatro

  • ELS SECUNDARIS - Festival Micròmetre

Ciudad: Santa Susanna

Lugar: Centre Cívic Santa Susanna

De viernes 1 septiembre 2023, 21:00 h a 22:20 h

Ver descripción del evento
vie. 1 sept.
21:00 h
Finalizado
Un vodevil que homenatja als actors i a les actrius que no es recorden Aquesta és la història d’una actriu i un actor secundaris que... Leer más

Un vodevil que homenatja als actors i a les actrius que no es recorden

Aquesta és la història d’una actriu i un actor secundaris que comparteixen, entre cametes d’un teatre, el neguit abans d’estrenar. Anirà bé o no anirà bé l’estrena? En un embat de vivències hilarants ells dos faran el possible perquè sigui així.

Inspirada en els espectacles populars del Paral·lel de principis del segle XX, Els secundaris barreja peces teatrals còmiques i de vodevil de l’època per fer un homenatge als professionals que hi ha darrere les grans produccions, i en concret a tots aquells actors i actrius que han format part de la nostra història i que han estat oblidats. Dels del passat, dels del present i dels del futur… perquè tot plegat ha canviat gaire?