Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

ELS SECUNDARIS - Festival Micròmetre

Theater

  • ELS SECUNDARIS - Festival Micròmetre

City: Santa Susanna

Place: Centre Cívic Santa Susanna

From Friday 1 September 2023, 21:00 h to 22:20 h

See description of the event
Fri 1 Sep
21:00 h
Finished
Un vodevil que homenatja als actors i a les actrius que no es recorden Aquesta és la història d’una actriu i un actor secundaris que... Read more

Un vodevil que homenatja als actors i a les actrius que no es recorden

Aquesta és la història d’una actriu i un actor secundaris que comparteixen, entre cametes d’un teatre, el neguit abans d’estrenar. Anirà bé o no anirà bé l’estrena? En un embat de vivències hilarants ells dos faran el possible perquè sigui així.

Inspirada en els espectacles populars del Paral·lel de principis del segle XX, Els secundaris barreja peces teatrals còmiques i de vodevil de l’època per fer un homenatge als professionals que hi ha darrere les grans produccions, i en concret a tots aquells actors i actrius que han format part de la nostra història i que han estat oblidats. Dels del passat, dels del present i dels del futur… perquè tot plegat ha canviat gaire?