Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Teatre: Els Gossos de Nelson Valente amb Mercè Aránega

Culturales

  • Teatre: Els Gossos de Nelson Valente amb Mercè Aránega
  • Teatre: Els Gossos de Nelson Valente amb Mercè Aránega
  • Teatre: Els Gossos de Nelson Valente amb Mercè Aránega

Ciudad: Tremp

Lugar: Espai Cultural La Lira

De sábado 12 junio 2021, 20:00 h a 21:10 h

Ver descripción del evento
sáb. 12 jun.
20:00 h
Finalizado
Mercè Arànega encapçala el repartiment d’aquesta comèdia tràgica sobre els secrets d’una família qualsevolUna celebració familiar destapa... Leer más

Mercè Arànega encapçala el repartiment d’aquesta comèdia tràgica sobre els secrets d’una família qualsevol

Una celebració familiar destapa un laberint de secrets enterrats. Secrets del cor. Records distanciats pel temps. Què som? Què hem fet? De què tenim por? Per respondre a aquestes preguntes, un pare recorre a fets del passat, molts dels quals ni tan sols van succeir. Una mare es retreu a si mateixa tot allò que no es va atrevir a fer. Una parella jove es victimitza com si la vida que porten junts fos l’única opció. Els gossos és una comèdia tràgica que s’endinsa en qüestions universals a partir de la família i les seves disfuncions, el conjunt humà que més interessa l’argentí Nelson Valente, com va demostrar amb l’èxit El loco y la camisa, presentat al Teatre Romea.