Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

eMe. De Carlo Mô

Teatro

  • eMe. De Carlo Mô

Ciudad: Ametlla del Vallès, L'

Lugar: L'Ametlla del Vallès

De sábado 12 diciembre 2020, 20:00 h a 21:10 h

Ver descripción del evento
sáb. 12 dic.
20:00 h
Finalizado
Un pallasso. Dues crosses. Zero cames. Un viatge tragicòmic cap al descobriment de la  discapacitat física i emocional.En encendre's... Leer más

Un pallasso. Dues crosses. Zero cames. Un viatge tragicòmic cap al descobriment de la  discapacitat física i emocional.

En encendre's el llum, després d'una música de Mahler, apareix a l'escenari Carlo Mô suspès en equilibri sobre unes crosses d'axil·la, sense cames, la primera imatge de l’escena és d'una ema humana. A partir d'aquí comença un viatge de descobriment del seu nou estat i recerca de remeis a qualsevol tipus de discapacitat física o emocional, convertint les solucions en petites creacions.

L'idioma d'aquest espectacle és l'humor gestual des de la mirada, recolzat per una escenografía minimalista, posant molta cura en la il·luminació i les imatges poètiques que ens porten de la realitat a l'imaginari i viceversa.

Creació i interpretació: Carlo Mô. Direcció: Leandre Ribera. Escenografia: Xavier García. Vestuari: Factoria DiMô. Disseny de so i il·luminació: Mattia Russo. Materials de difussió: Maria Oria. Fotografia: Genia Badano.