Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

EN MOVIMENT / HOTEL PETÚNIA / TOCO EL BALÓN Y LO TOCO CON AMOR (F.combinada)

Teatro

  • EN MOVIMENT / HOTEL PETÚNIA / TOCO EL BALÓN Y LO TOCO CON AMOR (F.combinada)
  • EN MOVIMENT / HOTEL PETÚNIA / TOCO EL BALÓN Y LO TOCO CON AMOR (F.combinada)
  • EN MOVIMENT / HOTEL PETÚNIA / TOCO EL BALÓN Y LO TOCO CON AMOR (F.combinada)

Ciudad: Barcelona

Lugar: Recinte Fabra i Coats (Fabra 1)

De sábado 11 junio 2022, 12:00 h a 13:10 h

Ver descripción del evento
sáb. 11 jun.
12:00 h
Finalizado
FUNCIÓ COMBINADAMIRACLE TEATRE: EN MOVIMENTAquesta obra gestual és una apologia a la inclusió. Utilitzem el metro com a metàfora de... Leer más

FUNCIÓ COMBINADA

MIRACLE TEATRE: EN MOVIMENT

Aquesta obra gestual és una apologia a la inclusió. Utilitzem el metro com a metàfora de la vida, i el cos i les cadires com a mitjà d’expressió.


COMPANYA EL TINGLAT: HOTEL PETÚNIA

L’hotel Petúnia no passa pels seus millors moments i el seu tancament és imminent. Els treballadors de l’hotel s’empesquen la manera de poder atreure nous clients fent córrer un fals rumor. La seva idea sembla que dona resultat i, a poc a poc, les habitacions es van omplint. No s’ho esperaven, però l’èxit de la seva idea els portarà encara més problemes.


BASKET BEAT MANIA: TOCO EL BALÓN Y LO TOCO CON AMOR

El grup Basket Beat Mania ens dona l’oportunitat de treballar la creativitat i la feina en equip fent música amb pilotes de bàsquet. El repertori de cançons ha estat escollit i adaptat pel mateix grup. Per finalitzar, hem creat una cançó.