Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Encara hi ha algú al bosc

Teatro

  • Encara hi ha algú al bosc
  • Encara hi ha algú al bosc
  • Encara hi ha algú al bosc

Ciudad: Terrassa

Lugar: Teatre Principal - Plaça de Maragall, 2

De sábado 5 marzo 2022, 20:00 h a 21:40 h

Ver descripción del evento
sáb. 5 mar.
20:00 h
Finalizado
Va succeir en el cor d'Europa, a dues hores d'avió de Barcelona. Aquí gaudíem de l'eufòria olímpica. A Sarajevo l'havien viscut un... Leer más

Va succeir en el cor d'Europa, a dues hores d'avió de Barcelona. Aquí gaudíem de l'eufòria olímpica. A Sarajevo l'havien viscut un any abans. De sobte, la televisió ens servia imatges dels camps de concentració a Bòsnia i Hercegovina, barrejades amb el recompte de medalles olímpiques a Barcelona. El novembre de 2020 es complien vint-i-cinc anys des que va acabar oficialment aquella guerra, en la qual entre 25.000 i 50.000 nenes i dones van ser violades com a estratègia de neteja ètnica.

Però la guerra per elles no ha acabat, continua present en els seus cossos, en els seus fills, en la seva vida quotidiana... i també, en la falta de justícia. Totes reclamen justícia encara avui, vint-i-cinc anys després i que s'escolti la seva veu.

El Col·lectiu Cultura i Conflicte és un equip multidisciplinari de professionals que creu en la capacitat de la cultura com a motor de diàleg i reflexió i com a eina de transformació social.

Una producció de Cultura i Conflicte i Teatre de l'Aurora. Amb la coproducció de Temporada Alta i la col·laboració del Teatre Nacional de Catalunya.