Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Encara hi ha algú al bosc

Theater

  • Encara hi ha algú al bosc
  • Encara hi ha algú al bosc
  • Encara hi ha algú al bosc

City: Terrassa

Place: Teatre Principal - Plaça de Maragall, 2

From Saturday 5 March 2022, 20:00 h to 21:40 h

See description of the event
Sat 5 Mar
20:00 h
Finished
Va succeir en el cor d'Europa, a dues hores d'avió de Barcelona. Aquí gaudíem de l'eufòria olímpica. A Sarajevo l'havien viscut un... Read more

Va succeir en el cor d'Europa, a dues hores d'avió de Barcelona. Aquí gaudíem de l'eufòria olímpica. A Sarajevo l'havien viscut un any abans. De sobte, la televisió ens servia imatges dels camps de concentració a Bòsnia i Hercegovina, barrejades amb el recompte de medalles olímpiques a Barcelona. El novembre de 2020 es complien vint-i-cinc anys des que va acabar oficialment aquella guerra, en la qual entre 25.000 i 50.000 nenes i dones van ser violades com a estratègia de neteja ètnica.

Però la guerra per elles no ha acabat, continua present en els seus cossos, en els seus fills, en la seva vida quotidiana... i també, en la falta de justícia. Totes reclamen justícia encara avui, vint-i-cinc anys després i que s'escolti la seva veu.

El Col·lectiu Cultura i Conflicte és un equip multidisciplinari de professionals que creu en la capacitat de la cultura com a motor de diàleg i reflexió i com a eina de transformació social.

Una producció de Cultura i Conflicte i Teatre de l'Aurora. Amb la coproducció de Temporada Alta i la col·laboració del Teatre Nacional de Catalunya.