Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Es podreix alguna cosa - LA VALL

Teatro

  • Es podreix alguna cosa - LA VALL

Ciudad: Sabadell

Lugar: Col·legi La Vall (menjador)

De sábado 15 junio 2024, 20:30 h a domingo 16 junio 2024, 20:00 h Varias sesiones

Ver descripción del evento
mié. 12 jun.
20:00 h
Finalizado
sáb. 15 jun.
20:30 h
Finalizado
dom. 16 jun.
17:00 h
Finalizado
Londres, 1595. Nick Bottom és l’entusiasta director d’una companyia de teatre; el seu germà Nigel li escriu les obres i té un enorme... Leer más

Londres, 1595. Nick Bottom és l’entusiasta director d’una companyia de teatre; el seu germà Nigel li escriu les obres i té un enorme potencial. Farien un tàndem perfecte per triomfar si no fos perquè un tal William Shakespeare s’emporta sempre tot l’èxit, la fama i l’aplaudiment del públic londinenc.

Endeutats i qüestionats, la situació dels Bottom és tan crítica que en Nick pren una mesura desesperada: robar-li a Shakespeare el seu següent èxit. Per aconseguir-ho contractarà un extravagant vident que li farà una proposta revolucionària…

Us imagineu com pot ser de desastrós el resultat?

Veniu a descobrir-ho al col·legi La Vall, els dies 15 i 16 de juny de la mà de la Companyia de teatre musical de La Vall.


Per a tota la família

120 minuts de durada, amb pausa inclosa.

Entrades NO ENUMERADES, la sala s'obrirà 30' abans de cada funció.


NENS GRATUÏTS