Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

ESPECTACLE FAMILIAR: XIM

Culturales, Familiar

  • ESPECTACLE FAMILIAR: XIM
  • ESPECTACLE FAMILIAR: XIM

Ciudad: Arenys de Munt

Lugar: Rambla Francesc Macià, 57, 08358 Arenys de Munt.

Inicio: domingo 25 octubre 2020, 18:00 h

Ver descripción del evento
dom. 25 oct.
18:00 h
Finalizado
En Xim, és un petit ximpanzé, simpàtic i un pèl trapella que s’ha perdut. Acompanyat de la seva titellaire, viatja per tot arreu dins... Leer más

En Xim, és un petit ximpanzé, simpàtic i un pèl trapella que s’ha perdut. Acompanyat de la seva titellaire, viatja per tot arreu dins la seva caseta-carretó amb l’esperança de retrobar la seva família.

L’espectacle és de petit format i compte amb el suport d’un músic propiciant que el cant esdevingui una eina més al servei del gaudi artístic i de l’educació dels menuts espectadors.

Ens el presentarà la companyia Titelles de Lleida. Des del 1986 que aquesta companyia està desenvolupant una extensa activitat arreu del país creant i divulgant l’art de les titelles. És, de fet, una vella coneguda del poble ja que no fa pas gaire que ens va presentar amb molt èxit el seu espectacle “En Patufet”. Aquesta vegada però apostem per aquest petit ximpanzé de nom Xim qui de ben segur ens enamorarà a tots i a totes.