Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

F. Carlquist & J. Chamorro "Saxophone Conversations"

Música

  • F. Carlquist & J. Chamorro "Saxophone Conversations"

Ciudad: Sant Andreu de la Barca

Lugar: Societat El Casino

De viernes 12 mayo 2023, 20:30 h a 23:00 h

Ver descripción del evento
Fredrik Carlquist va començar a tocar amb Joan Chamorro a la Big Band Jazz Terrassa el 2003. L'interès de tots dos per la interpretació... Leer más

Fredrik Carlquist va començar a tocar amb Joan Chamorro a la Big Band Jazz Terrassa el 2003. L'interès de tots dos per la interpretació melòdica pròpia dels estils cool jazz i West Coast jazz va donar lloc al fet que Chamorro aparegués com a convidat a l'àlbum Playing Cool de Carlquist, llançat el 2010. L'àlbum Saxophone Conversations es va llançar el 2018 i va rebre una acollida excel·lent amb més de mig milió de reproduccions a l’Spotify. 

Els saxofonistes han actuat junts regularment sota la direcció de Carlquist, que ha creat un repertori d'estàndards i originals amb arranjaments per a una instrumentació sense acords. 

La música parteix de l'era del swing i continua fins a les composicions originals de Carlquist, on les idees elaborades es fusionen perfectament amb les improvisacions. 

Frederic Carlquist: sax

Joan Chamorro: sax

Camil Arcarazo: contrabaix