Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

F. COMBINADA: CLUB SOCIAL POL+ DE LA FUNDACIÓ ELS TRES TURONS + ESTEPA TEATRE

Teatro

  • F.  COMBINADA: CLUB SOCIAL POL+ DE LA FUNDACIÓ ELS TRES TURONS + ESTEPA TEATRE
  • F.  COMBINADA: CLUB SOCIAL POL+ DE LA FUNDACIÓ ELS TRES TURONS + ESTEPA TEATRE

Ciudad: Barcelona

Lugar: Recinte Fabra i Coats (Espai Bota 1)

De sábado 1 junio 2024, 13:00 h a 14:10 h

Ver descripción del evento
sáb. 1 jun.
13:00 h
Finalizado
CLUB SOCIAL POL+ DE LA FUNDACIÓ ELS TRES TURONS presenta el Sarau Poètic. Vivim un temps convuls que ens aboca a la necessitat d’aparentar.... Leer más

CLUB SOCIAL POL+ DE LA FUNDACIÓ ELS TRES TURONS presenta el Sarau Poètic. Vivim un temps convuls que ens aboca a la necessitat d’aparentar. I ens plantegem: hem de seguir l’esquema que la societat marca i entrar dins el carnaval tecnològic? Per què donem per fet que el o la cambrera ens servirà la comanda? No pot, en lloc de dur-nos la cervesa, pujar a la barra i tocar la pandereta? Des del sentit de l’humor i la profunditat, crearem escenes a partir d’improvisacions amb música i text que es podran veure a diferents espais del recinte Fabra i Coats dins el marc de l’Altre Festival.

ESTEPA TEATRE de Manacor presenta l'espectacle Helpo. Helpo vol dir «ajuda» en esperanto. És un enlloc eteri on viuen les persones integrants d’Estepa Teatre. Allà, dins la màcula, cadascuna d’elles ha muntat una oficina de socors, un espai d’ajuda, un taller d’ànimes perdudes. Hi ha un mecànic que ajusta els perns, una hostessa d’avió que ajuda a fer que prenem el vol dels nostres destins, un capellà pecador que es posa d’exemple per aixoplugar les nostres culpabilitats, una cuidadora de malaltes que llegeix fragments de novel·les, un bon grapat més de cuidadores que viuen per ajudar a qualsevol que les visiti.