Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

F. COMBINADA: HOSPITAL DE LA SANTA CREU I SANT PAU / EL CLUB DE LA LUCHA EMOCIONAL

Teatro

  • F. COMBINADA: HOSPITAL DE LA SANTA CREU I SANT PAU / EL CLUB DE LA LUCHA EMOCIONAL
  • F. COMBINADA: HOSPITAL DE LA SANTA CREU I SANT PAU / EL CLUB DE LA LUCHA EMOCIONAL

Ciudad: Barcelona

Lugar: Recinte Fabra i Coats (Fabra 1)

De sábado 10 junio 2023, 12:30 h a 13:30 h

Ver descripción del evento
sáb. 10 jun.
12:30 h
Finalizado
Bienvenidos al museo és un espectacle que ens convida a viatjar amb el grup i amb els seus imaginaris personals. Quina obra d’art t’agrada... Leer más

Bienvenidos al museo és un espectacle que ens convida a viatjar amb el grup i amb els seus imaginaris personals. Quina obra d’art t’agrada i per què? A partir d’aquesta premissa el grup ha creat una posada en escena basada en diferents obres pictòriques i escultòriques. En una recerca sobre els gustos, les preferències, la memòria, el record i la identificació, les persones preparen el seu relat.

L’espectacle Feliz vida reflexiona sobre la vida d’una persona de cinquanta-set anys, amb diagnòstic de malaltia mental, que decideix afrontar el moment de «partir» recordant els bons moments que ha pogut experimentar al llarg de la seva existència.