Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

FAACCC - Tancament - Què és la Cultura?

Cine, Culturales

  • FAACCC - Tancament - Què és la Cultura?

Ciudad: Barcelona

Lugar: Plaça Can Fabra

De sábado 15 mayo 2021, 20:45 h a 22:30 h

Ver descripción del evento
sáb. 15 may.
20:45 h
Finalizado
Mostra de diversos processos artístics al voltant de la cultura i debat amb els seus protagonistes. Els col·lectius vinculats ens expressen... Leer más
Mostra de diversos processos artístics al voltant de la cultura i debat amb els seus protagonistes. Els col·lectius vinculats ens expressen les seves idees, records, necessitats, pràctiques i desitjos entorn de les arts, la cultura i la trobada a través dels seus propis materials audiovisuals i brodats: què és la cultura?

Quina cultura volem: l’Escoleta de Cinema, la Ludoteca Casa Bloc, el Centre Bassan, el projecte Prollema ens descobreixen llocs com l'Ateneu l'Harmonia, la Nau Bostik, l'Espai Jove Garcilaso i la Cinètika.

Cultura i memòria: peça col·lectiva que reflexiona sobre la cultura i la memòria, ideada i creada per l’Associació de Defensa de la Gent Gran i Nadir.

Filmar (-nos entre) tons i coses de l’art contemporani. La Trama, programa de cultura, educació i territori de Fabra i Coats: Centre d'Art Contemporani, a cura de Transductores amb Horagai, un projecte amb joves de La Selva Coop.

La primera pedra de què? La Trama, programa de cultura, educació i territori de Fabra i Coats: Centre d'Art Contemporani a cura de Transductores amb la comunitat educativa de l'IES Sagrera i de l'IES Martí Pous.

“Volem fer saber” Amb l’acompanyament de l’artista Sandra March s’han generat diverses publicacions amb les quals compartir reflexions I experiències respecte la cultura que volem des dels entorns rurals i les ciutats petites. El mitjà d'expressió és el cosit i el brodat, activitats feminitzades i relegades a l'àmbit casolà i familiar, però que en aquest cas estem subvertint per posar en pràctica unes maneres de fer creatives que permetin que el fet quotidià sigui reconegut en l'espai públic. Hi participen Lo Relacional, Plataforma comunitària Volem les claus. (La Bisbal d’Empordà), Centre d’Art La Panera (Lleida), Escola Arc d’Ada - ZER L’Oliver (Llardecans) i l'Escola d’Arts Visuals del Prat (El Prat de Llobregat).