Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Faust (Opera de Paris)

Cine

  • Faust (Opera de Paris)

Ciudad: Sitges

Lugar: Cinema Prado de Sitges

Inicio: jueves 13 enero 2022, 18:00 h

Ver descripción del evento
FAUST, nova producció de l'Òpera de París. Aquesta òpera clàssica de Gounod és una revisitació del director alemany Tobias Kratzer.... Leer más

FAUST, nova producció de l'Òpera de París. Aquesta òpera clàssica de Gounod és una revisitació del director alemany Tobias Kratzer. “El treball de Kratzer recrea un ambient fantasmàtic i versemblant alhora i, en conjunt, és un homenatge sincer a la capital francesa.” (Opera Actual) Una nova producció multimèdia de gran força visual que mostra l'obsessió de la societat contemporània per l'eterna joventut i que planteja una pregunta universal: què faries si poguessis tornar a ser jove?

El Faust alemany de Goethe està obsessionat amb les coses de la vida i el coneixement del món. El Faust francès de Gounod està obsessionat amb la seva joventut i vol recuperar-la. La visió del director alemany Tobias Kratzer emfatitza, en aquest darrer, l'obsessió de Faust per la joventut, com una metàfora de la societat actual. En una producció multimèdia, íntegrament filmada i pensada per a la gran pantalla, amb el tenor més famós de la seva generació, Benjamin Bernheim, al paper principal, Ermonela Jaho com Marguerite, Christian Van Horn com Mephisto, i Florian Sempey com Valentin, el germà de Marguerite.

Duració aproximada 3h25