Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

FEELING GOOD SWING TRIO - Joan Vázquez - Programació coordinada XTAC

Música

  • FEELING GOOD SWING TRIO - Joan Vázquez - Programació coordinada XTAC

Ciudad: Barcelona

Lugar: Centre Moral de Gràcia

De sábado 15 octubre 2022, 20:00 h a 21:30 h

Ver descripción del evento
sáb. 15 oct.
20:00 h
Finalizado
Joan Vázquez és un crooner sensual, juganer i provocador que contagia de bones vibracions als espectadors i els sedueix amb la seva... Leer más

Joan Vázquez és un crooner sensual, juganer i provocador que contagia de bones vibracions als espectadors i els sedueix amb la seva música i el seu bon humor.

A FEELING GOOD, el camaleònic artista interpreta amb molt de swing les seves particulars versions d’estàndards de jazz, recuperant la sonoritat del jazz més vintage i incorporant-li, alhora, un toc contemporani per afinar el maridatge amb el públic actual.

La majoria del repertori són temes clàssics que en el seu moment van popularitzar artistes com Frank Sinatra, Dean Martin o Bing Crosby, però el concert també inclou la reinterpretació de peces més modernes amanides amb essència de jazz, com Don’t stop the music de Rihanna, The Blower's Daughter de Damien Rice o el Creep de Radiohead.

Intèrprets

• Veu: Joan Vázquez

• Piano: Dani Campos

• Contrabaix: Oriol Roca

• Bateria: Sergi Torrents