FERRAN PALAU + MAR PUJOL

Conciertos, Culturales, Música

  • FERRAN PALAU + MAR PUJOL
  • FERRAN PALAU + MAR PUJOL

Ciudad: Terrassa

Lugar: Nova Jazz Cava | passatge de Tete Montuliu, 24

De domingo 20 octubre 2024, 20:00 h a 21:00 h

Ver descripción del evento
FERRAN PALAU Ferran Palau es prepara per a un retorn espectacular a l'escena musical. Després de quasi dos anys allunyat dels escenaris,... Leer más

FERRAN PALAU

Ferran Palau es prepara per a un retorn espectacular a l'escena musical. Després de quasi dos anys allunyat dels escenaris, anuncia el llançament d'un nou àlbum el 10 de maig de 2024. Aquest nou treball promet un concepte renovat, transportant els oients a un món orgànic i real, impregnat de nostàlgia pels "monstres" del passat. Ferran Palau ha creat un llegat musical impressionant amb àlbums com "Kevin" (2019), "Blanc" (2018), "Santa Ferida" (2015), i "L’Aigua del Rierol" (2012), a més del senzill "Cel Clar". En febrer de 2021, Palau va presentar "Parc", el seu cinquè àlbum i cap a final d'aquell mateix any, va llançar "Joia", un àlbum influenciat per l'admiració cap a les dones de Hidden Track Records. Ara tornarà amb un nou univers, fidel al seu origen però mirant sempre cap endavant.


MAR PUJOL

Mar Pujol desfà la veu i la guitarra en una proposta terrenal i etèria a la vegada, que parla tant de quotidianitats com de fets més transcendentals, sovint des de la metàfora. Durant els darrers anys ha compost cançons que prenen com a referents projectes tan propers com Faneka, Marala o les mateixes Maria Arnal o Sílvia Pérez Cruz, una part de les quals ha publicat en el seu primer EP “Trepa” (autoeditat, 2022). És una artista versàtil i convincent, experta en punyir l’ànima d’aquella qui l’escolta. Així ho demostren els nombrosos concerts que ha dut a terme durant el seu primer any als escenaris, passant per espais de luxe com el Cantilafont, l’Aphònica de Banyoles, la Fira Mediterrània de Manresa o sales com la Sala Apolo, Clap o Stroika obrint per la banda barcelonina Mishima.

“Trepa” va ser el primer EP de la cantautora, publicat l’any 2022. Va publicar seguit 4 singles més, “Caverna”, “Toquen Quarts d’Una”,”Vine’m aquí” i “Flor de nit”. Aquest últim, ja com a avenç del seu pròxim treball.

Febrer 2024 veurá la llum el seu primer llarga durada, un àlbum de 10 cançons que porta per títol “cançons de rebost”. Cançons que tenen l’afany de conservar allò que forma part de la nostra quotidianitat. Són amors en conserva que es recullen en un pot petit, com a gest de cura i guariment. Són l’excusa perfecta per a marinar-nos la pell i curtir-la, amb la voluntat tendra de la sal. Cançons d’ànima antiga i vestides de present que s’aixoploguen en un so càlid, quasi de llar de foc. Amb aquest nou projecte, també estrena un format a trio en directe, composat per la Bruna González al violoncel i el Cels Burgès a la guitarra.