Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

*FESTA MAJOR '21* JUGUEM, CIA EXPRESSA'T

Familiar

  • *FESTA MAJOR '21* JUGUEM, CIA EXPRESSA'T

Ciudad: Santa Maria d'Oló

Lugar: Espai Hemalosa

De lunes 23 agosto 2021, 11:00 h a 12:15 h

Ver descripción del evento
lun. 23 ago.
11:00 h
Finalizado
Volem Convidar al públic a fer un viatge dins l’ànima, per fer visible l’infant que portem dins. CLAUDINA I FLORINA som dues nenes... Leer más

Volem Convidar al públic a fer un viatge dins l’ànima, per fer visible l’infant que portem dins.

CLAUDINA I FLORINA som dues nenes adultes què ens agrada passejar, jugar i ballar amb les emocions. Si a Florina li apareix una emoció negativa, que no controla perquè és adulta, el seu cos no està content, està trist, malament, té un conflicte feixuc per resoldre.

Però Claudina té la solució! El conflicte el transforma en humor, en una emoció positiva, amb l’ajuda d’un petit nas de color vermell, que conté la màgia de ser la màscara més petita del món i la que més informació té de nosaltres. Alegre, juganera, sincera, curiosa, innocent i valenta.              Claudina ens ensenya a estar atents i atentes els nostres sentits per trobar la solució als nostres problemes.