Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

FESTA MAJOR CAPELLADES - CONCERT JOVE AMB FLASHY ICE CREAM + P.A.W.N. GANG + 31 FAM

Música

  • FESTA MAJOR CAPELLADES - CONCERT JOVE AMB FLASHY ICE CREAM + P.A.W.N. GANG + 31 FAM
  • FESTA MAJOR CAPELLADES - CONCERT JOVE AMB FLASHY ICE CREAM + P.A.W.N. GANG + 31 FAM
  • FESTA MAJOR CAPELLADES - CONCERT JOVE AMB FLASHY ICE CREAM + P.A.W.N. GANG + 31 FAM

Ciudad: Capellades

Lugar: PLAÇA CATALUNYA

De lunes 16 agosto 2021, 22:00 h a martes 17 agosto 2021, 0:30 h

Ver descripción del evento
lun. 16 ago.
22:00 h
Finalizado
CONCERT JOVE AMB... FLASHY ICE CREAM Parlar de Flashy Ice Cream és fer-ho sobre un dels grups de referència de la nova escena urbana... Leer más

CONCERT JOVE AMB...

FLASHY ICE CREAM

Parlar de Flashy Ice Cream és fer-ho sobre un dels grups de referència de la nova escena urbana catalana. La seva proposta barreja estils com el trap, el dancehall i el rap amb un estil molt personal i fresc, estan en plena presentació del seu darrer treball DonGelato, considerat i premiat com el millor disc d’urbana per la crítica dels premis Enderrock. Musicalment molt ric, amb una producció excel·lent, i unes lletres afilades i molt intel·ligents.

Pretty Ass White Niggas Gang, més coneguts com a P.A.W.N. GANG, és un grup de música de trap català format a Barcelona al final de l’any 2011. P.A.W.N. GANG tenen el mèrit de ser els pioners i el referent del moviment trap a Catalunya. Fins i tot van arribar a idear i publicar un diccionari amb les paraules de l’argot trap que ara utilitza tota una generació. Han estat font d’inspiració de tota una promoció d’artistes i grups d’estil urbà. Un moviment que actualment s’ha convertit en el fenomen musical i cultural de tot un país. Després d’un temps apartats dels escenaris, la P.A.W.N. Gang ha decidit tornar, i fer-ho per la porta gran!

31 FAM és un grup de Barcelona que s’ha convertit en tot un fenomen entre la gent jove, i en un referent de la música urbana del país. Els sis membres que formen la família (Kid Pi, Koalekay, Lil Didi, Joey C, AAA i Bandam) han creat una sonoritat i estil propis barrejant estils (trap, dancehall, funk i R&B) i idiomes (català, castellà i anglès). Des del seu primer disc, TR3TZE, no han parat de créixer. Les seves cançons sumen milions de reproduccions, com també els visionats dels seus clips. A la xarxa acumulen milers de seguidors, una comunitat de fans que creix diàriament i que demostra ser totalment incondicional i fidel al grup.

Ja han compartit escenari amb artistes com C. Tangana, Maikel Delacalle, Cecilio G, Damed Squad o Dollar Selmouni. I a cada concert acaben penjant el cartell de “sold out”.

Vine a veure tres propostes musicals de tres referents de l’escena urbana nacional a la plaça Catalunya.

Serà un concert de festa major inoblidable...