Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

FESTIVAL MONTMUSIC 2021 - INHUMANKIND presenta SELF-DEIFICATION

Conciertos, Música

  • FESTIVAL MONTMUSIC 2021 - INHUMANKIND presenta SELF-DEIFICATION

Ciudad: Sant Esteve de Palautordera

Lugar: Circ Cric - Camí de la Serra De Can Vilatort, 10

De sábado 16 octubre 2021, 22:30 h a 23:25 h

Ver descripción del evento
Inhumankind és el projecte de Pablo Selnik (flauta) i Àlex Reviriego (contrabaix), dos dels músics més actius, originals i arriscats... Leer más

Inhumankind és el projecte de Pablo Selnik (flauta) i Àlex Reviriego (contrabaix), dos dels músics més actius, originals i arriscats de l'escena barcelonina.

Després d'anys participant en projectes d'àmbits tan diversos com el jazz modern, el metal, la composició contemporània o la música drone, i sent participants destacats de les sessions de lliure improvisació de la capital catalana, decideixen unir forces en la recerca d'una música impossible.

Fraseigs amorfs, riffs salvatges, polirrítimies fora de tota lògica...tot coronat per melodies d'una bellesa sinistra i ardent.

Un duo que en la seva inhumanitat crea un nou concepte del que és humà.

"Inhumankind és el primer grup en molt de temps que em presenta un estil que no puc trobar enlloc més, i el seu nou disc dona molt en què pensar" (HeadBanger Reviews)

" Inhumankind is the first band in a long time that has presented to me a style that I couldn’t find anywhere else, and their upcoming record is quite the thought-provoker."(HeadBanger Reviews)