Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

FESTIVAL OFF- Diumenge da cambra amb FORTE TRIO

Música

  • FESTIVAL OFF- Diumenge da cambra amb FORTE TRIO
  • FESTIVAL OFF- Diumenge da cambra amb FORTE TRIO
  • FESTIVAL OFF- Diumenge da cambra amb FORTE TRIO

Ciudad: Barcelona

Lugar: Claustre de L'Oratori Sant Felip Neri de Gràcia

De domingo 23 julio 2023, 19:00 h a 20:30 h

Ver descripción del evento
dom. 23 jul.
19:00 h
Finalizado
FESTIVAL OFF, 23 de juliol de 2023 a les 19h Claustre de l'Oratori Sant Felip Neri de Gràcia."El foc de la música, de Kazakhstan fins... Leer más

FESTIVAL OFF, 23 de juliol de 2023 a les 19h 

Claustre de l'Oratori Sant Felip Neri de Gràcia.

"El foc de la música, de Kazakhstan fins a l'Argentina"

El Trio Estatal FORTE TRIO de la República de Kazakhstanés un conjunt musical format per músics professionals del més alt nivell.

Els millors músics kazakhs, guanyadors de diversos concursos internacionals, componen el conjunt: Maxat Jussupov   – violí, Murat Narbekov – violoncel i Timur Urmancheyev – piano i director artístic de “FORTE TRIO”.


L'ampli repertori de “Forte Trio” va des de música barroca fins a composicions de jazz modernes. El Trio també actua amb una orquestra simfònica, vocalistes solistes i músics solistes. 

La música folklòrica kazakh i la música clàssica nacional tenen un lloc important en l'activitat artística del conjunt. 

Forte Trio participa en múltiples festivals musicals internacionals que representen la nació kazakh en les etapes més prestigioses d'Europa i Àsia.

Tocaran en Catalunya per primera vegada  en el  nou format FESTIVAL OFF, dedicat a la música da cambra i a les fusions de diversos estils de música, especialment fusions internacionals amb la música catalana i espanyola.

Presenten un programa amb obres de la música folklòrica kazakha, J. Brahms, Piazzolla i M. de Falla.