Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

FME 2021. SARDANES - LA PRINCIPAL DE LA BISBAL

Familiar, Teatro

  • FME 2021. SARDANES - LA PRINCIPAL DE LA BISBAL
  • FME 2021. SARDANES - LA PRINCIPAL DE LA BISBAL

Ciudad: Sant Antoni de Vilamajor

Lugar: Aparcament Can Perpunter (Ajuntament)

De sábado 21 agosto 2021, 19:00 h a 20:00 h

Ver descripción del evento
 Fundada l'any 1888, La Principal de la Bisbal, ha crescut paral·lela a la història de Catalunya. 125 anys d'història, on la Cobla... Leer más

 Fundada l'any 1888, La Principal de la Bisbal, ha crescut paral·lela a la història de Catalunya. 125 anys d'història, on la Cobla ha estat sempre un referent.


Abans de reservar la vostra entrada, heu de tenir en compte que:

Per garantir una entrada esglaonada, els accessos a les activitats s'obriran 30 minuts abans del seu inici.

 Es recomana puntualitat. Les entrades no validades a l'hora d'inici de l’espectacle quedaran alliberades i s'oferiran a les persones presents que no en disposin i es trobin al punt d'accés. És una mesura per afavorir la màxima ocupació de les activitats organitzades.

En cas de no poder assistir a l'espectacle del que disposeu d'entrades, us demanem que les anul·leu. Entreu a Entràpolis, aneu a "entrades" i cliqueu a l'opció "anul·leu entrades". D'aquesta manera afavorim que les entrades siguin usades per altres persones.