Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Frederick

Familiar, Teatro

  • Frederick
  • Frederick

Ciudad: Pineda de Mar

Lugar: Auditori de Pineda de Mar

De domingo 10 marzo 2024, 17:00 h a 20:00 h Varias sesiones

Ver descripción del evento
dom. 10 mar.
17:00 h
Finalizado
18:30 h
Finalizado
Sinopsi S'acosta l'hivern i recollim provisions abans d'entrar al cau. Cada any fem el mateix, però l'any passat va ser especial, perquè... Leer más

Sinopsi

S'acosta l'hivern i recollim provisions abans d'entrar al cau. Cada any fem el mateix, però l'any passat va ser especial, perquè al cau hi va entrar en Frederick, un ratolí que cull provisions... diferents. Enguany heu vingut al cau esperant trobar en Frederick. Però sembla que no hi és… on s'haurà ficat?

Fa 60 anys Leo Lionni va escriure Frederick. Ho va fer com a rèplica a la faula de la Cigala i la Formiga, per dignificar la feina de poetes (i músics i pintores i creadores…artistes). No fa tant, una pandèmia va tancar a cadascú de nosaltres al seu cau, i sort en vam tenir d’ells i elles: tots vam necessitar “Fredericks” que ens fecin veure el món d’una manera un xic diferent.

El fred s’acosta…vols passar l’hivern al nostre cau i conèixer Frederick?

Espectacle per a nens i nenes a partir de 3 anys

Durada: 60 minuts aprox.