Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

Frederick

Familiar, Theater

  • Frederick
  • Frederick

City: Pineda de Mar

Place: Auditori de Pineda de Mar

From Sunday 10 March 2024, 17:00 h to 20:00 h Multiple sessions

See description of the event
Sun 10 Mar
17:00 h
Finished
18:30 h
Finished
Sinopsi S'acosta l'hivern i recollim provisions abans d'entrar al cau. Cada any fem el mateix, però l'any passat va ser especial, perquè... Read more

Sinopsi

S'acosta l'hivern i recollim provisions abans d'entrar al cau. Cada any fem el mateix, però l'any passat va ser especial, perquè al cau hi va entrar en Frederick, un ratolí que cull provisions... diferents. Enguany heu vingut al cau esperant trobar en Frederick. Però sembla que no hi és… on s'haurà ficat?

Fa 60 anys Leo Lionni va escriure Frederick. Ho va fer com a rèplica a la faula de la Cigala i la Formiga, per dignificar la feina de poetes (i músics i pintores i creadores…artistes). No fa tant, una pandèmia va tancar a cadascú de nosaltres al seu cau, i sort en vam tenir d’ells i elles: tots vam necessitar “Fredericks” que ens fecin veure el món d’una manera un xic diferent.

El fred s’acosta…vols passar l’hivern al nostre cau i conèixer Frederick?

Espectacle per a nens i nenes a partir de 3 anys

Durada: 60 minuts aprox.