Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

FREEDOM

Conciertos

  • FREEDOM
  • FREEDOM
  • FREEDOM

Ciudad: Barcelona

Lugar: Cercle Catolic de Gracia

De sábado 30 septiembre 2023, 20:00 h a domingo 1 octubre 2023, 18:00 h Varias sesiones

Ver descripción del evento
sáb. 30 sept.
20:00 h
Finalizado
dom. 1 oct.
18:00 h
Finalizado
Al llarg de la història, la llibertat ha estat un dels valors més qüestionats per la humanitat. La capacitat per ser un mateix, sense... Leer más

Al llarg de la història, la llibertat ha estat un dels valors més qüestionats per la humanitat.

La capacitat per ser un mateix, sense dependre de ningú ni de sentir-se coaccionat, ha esdevingut un valor molt preuat per les societats i el seu màxim exponent representa no estar sotmès a un subjecte diferent d´un mateix.

En aquest viatge tan estrany i alhora tan apassionant trobem diferents moments musicals que ens condueixen a la reflexió i ens acompanyen molt a prop en aquests sentiments.

Per això, i amb una mentalitat oberta, ample i receptiva, presentem aquests temes musicals que han esdevingut icones de la llibertat personal des de diferents perspectives: sentimentals, socials, familiars i, fins i tot, d’opcions ideològiques.

Amb FREEDOM, volem fer aquest homenatge a la vida, a totes les músiques que canten a la llibertat, a la possibilitat real de ser un mateix i de poder elegir en cada moment les diferents opcions personals per sentir-nos lliures.

La llibertat és la veritable essència de la vida i que la música sigui el nostre instrument per aconseguir-ho.


Actors: COR VIVACE 

Teclat: MARCEL JANER

Bateria i percussí: JOSEMA MARTÍN

Guitarra: KARIM HABIB

Coreografies: CRIS VIDAL i MÒNICA SAMPER

Presentació: ENRIC BAUTISTA

Direcció: TOMÀS ROSADO