Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Fundació Habitat Solidari de Calella Fila "0" amb The Gospel Viu Choir

Culturales

  • Fundació Habitat Solidari de Calella   Fila "0" amb The Gospel Viu Choir

Ciudad: Calella

Lugar: Sala Mozart

De viernes 11 noviembre 2022, 21:00 h a lunes 14 noviembre 2022, 14:00 h

Ver descripción del evento
vie. 11 nov.
21:00 h
Finalizado
Si no pots assistir al concert i vols col·laborar amb la Fundació Habitat Solidari de Calella en el Concert Solidari de celebració... Leer más

Si no pots assistir al concert i vols col·laborar amb la Fundació Habitat Solidari de Calella en el Concert Solidari de celebració dels vint-i-cinc anys, pots comprar els tiquets que vulguis i així poder col·laborar amb el projecte.

La Fundació Habitat Solidari es va marcar com a objectiu general facilitar l’accés a l’habitatge a persones que, de forma puntual, i atesa la seva manca o insuficiència de recursos, ho precisin per tal d’evitar la seva exclusió social.

Avui a més, des de la Fundació es treballa per facilitar l’accés a l’habitatge assequible a col·lectius de persones joves, de persones grans i d’altres amb recursos limitats per accedir a habitatges de lloguer ordinari.


La Fundació Privada Habitat Solidari de Calella es va constituir el dia 23 d’octubre de l’any 1997 per iniciativa de Càritas Parroquial de Calella per tal de facilitar l’accés a l’habitatge a persones i famílies amb pocs recursos econòmics. El dia 10 de març de 1998 la Fundació es va inscriure al Registre de Fundacions Privades de la Generalitat de Catalunya amb el número 1154.

Des del 2006 la Fundació forma part de la Xarxa d’habitatges d’inclusió, què actualment depèn de l’agència de l’habitatge de Catalunya.

Des de de juny 2016 la Fundació està dins de la Oficina d’Habitatge que l’Ajuntament de Calella ha obert a la Plaça Vicenç Ferrer. En aquesta nova etapa ens centrarem en la gestió, seguiment i captació de pisos de lloguer social i assequible per a la borsa d’inclusió.

El volum de la cartera actual de pisos, la importància de la seva gestió i la necessitat de seguir treballant per augmentar el nombre d’habitatges degut a la forta demanda, ens indiquen que les actuacions des la Fundació es tenen que orientar en aquesta funció.