Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Gastrorecup Tàrrega

Gastronómicos

  • Gastrorecup Tàrrega
  • Gastrorecup Tàrrega

Ciudad: Tàrrega

Lugar: Restaurant La cava

De miércoles 28 septiembre 2022, 20:00 h a 23:59 h

Ver descripción del evento
mié. 28 sept.
20:00 h
Finalizado
Vine al sopar denúncia Gastrorecup. Un àpat que vol conscienciar sobre l’aprofitament alimentari i de la injustificada quantitat d’aliments... Leer más

Vine al sopar denúncia Gastrorecup. Un àpat que vol conscienciar sobre l’aprofitament alimentari i de la injustificada quantitat d’aliments que es perden al llarg de la cadena alimentària.

El menú d’aquest sopar no es coneixerà fins el mateix moment de la celebració i s’elaborarà amb aliments recuperats, és a dir, en perfecte estat de consum però que anaven a ser descartats per motius estètics o bé per excedent de producció, entre d’altres.

El tret de sortida es donarà el dimarts 27, al Restaurant Semproniana de Barcelona, amb la xef Ada Parellada, i també es s'obriran reserves el dimecres 28 al Restaurant La Cava de Tàrrega, amb el xef Albert Marimón, el dijous 29 al Restaurant Can Xapes de Cornellà del Terri, amb el xef Lluc Quintana i per últim, el divendres 30 al Restaurant Albert Guzmán de Sant Carles de La Ràpita, amb el xef Albert Guzmán.

* Les begudes no van incloses en el preu del menú.