Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

GAVÀ HALL OF FAME BARCELONA 92 - Tribut MECANO amb HÉROES DE LA ANTÁRTIDA

Conciertos

  • GAVÀ HALL OF FAME BARCELONA 92 - Tribut MECANO amb HÉROES DE LA ANTÁRTIDA

Ciudad: Gavà

Lugar: Espai Maragall

De sábado 26 noviembre 2022, 21:00 h a 23:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 26 nov.
21:00 h
Finalizado
El 3è Saló de la Fama de Bandes Tribut i Versions de Catalunya celebra el 30 -aniversari de Barcelona 92 amb la reproducció a l'Espai... Leer más

El 3è Saló de la Fama de Bandes Tribut i Versions de Catalunya celebra el 30 -aniversari de Barcelona 92 amb la reproducció a l'Espai Maragall de Gavà d'algunes de les fites musicals més importants esdevingudes l'any dels Jocs Olímpics amb les millors bandes tribut del país.

L'àlbum AI DALAI i la seva posterior gira al 1992 van posar el punt final del trio més exitós de la història del pop espanyol. Mesos abans havien actuat al Palau Sant Jordi en dos mítics concerts. 

HÉROES DE LA ANTÁRTIDA, el tribut a MECANO amb més èxit del país, després del seu triomfal pas pel Palau de la Música o el Teatre Coliseum de Barcelona entre altres, reviurán  l'últim concert de la banda dels germans Cano a Barcelona per a delit dels més fans.

https://www.instagram.com/heroesdelaantartida/