Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

George Kaplan

Teatro

  • George Kaplan

Ciudad: Reus

Lugar: Sala Santa Llúcia

De sábado 25 noviembre 2023, 20:00 h a 21:30 h

Ver descripción del evento
sáb. 25 nov.
20:00 h
Finalizado
Un petit grup d’activistes es reuneix per engegar una acció subversiva amb el nom de George Kaplan, un nom icònic de la cultura pop,... Leer más

Un petit grup d’activistes es reuneix per engegar una acció subversiva amb el nom de George Kaplan, un nom icònic de la cultura pop, el suposat espia amb qui és confós Cary Grant a Perseguit per la mort d’Alfred Hitchcock.

Un grup de guionistes, contractats per uns clients misteriosos, reben l’encàrrec d’idear un guió per justificar una declaració de guerra.

Un grup de poder es planteja com actuar davant d’una amenaça fantasma. Una

amenaça amb el nom de George Kaplan.

Tres històries separades, que s’entrellacen amb referències creuades.

Però qui és realment George Kaplan? Pot salvar el món una gallina?

George Kaplan, del jove dramaturg francès Frédéric Sonntag, és una farsa moderna sobre la necessitat de revolta, el poder, la construcció de relats i el control social. És un text recent, de 2012, i els seus plantejaments ressonen amb força. Qui controla el món? La voluntat popular? El govern visible? O un govern invisible?

George Kaplan és una obra amb múltiples capes de lectura. Formalment és una comèdia, amb moments delirants i molt divertits, però també evoca reflexions profundes sobre la nostra societat.

“... Fem una crida a unir-nos. Fem una crida a esdevenir George Kaplan!!!”