Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Golfus de Roma - El Musical

Música, Teatro

  • Golfus de Roma - El Musical
  • Golfus de Roma - El Musical
  • Golfus de Roma - El Musical

Ciudad: Barcelona

Lugar: Av. del Paral·lel, 91, 08004 Barcelona

De viernes 25 noviembre 2022, 18:00 h a 22:45 h

Ver descripción del evento
L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor organitza un autobús gratuït per anar a veure el musical en català "Golfus de Roma" el pròxim... Leer más

L'Ajuntament de Sant Antoni de Vilamajor organitza un autobús gratuït per anar a veure el musical en català "Golfus de Roma" el pròxim 25 de novembre al Teatre Condal de Barcelona:

  • Sortida amb autocar a les 18.00 h - Parc de Can Sauleda (Sant Antoni de Vilamajor)
  • Inici musical: a les 20 h al Teatre Condal (av. del Paral·lel, 91, 08004 Barcelona)
  • Edat recomanada: a partir de 7 anys
  • Duració: 2.35 min

#SAV al costat dels musicals en català!


Sinopsi

Golfus de Roma és, sens dubte, la comèdia musical més divertida de tots el temps. Basada molt lliurement en les comèdies de Plauto, els seus autors creen el vehicle perfecte perquè totes les escenes més esbojarrades i les situacions més desbaratades es barregin amb grans cançons i números musicals.

Guardonada amb sis Premis Tony, incloent-hi el de Millor Musical, aquesta comèdia d’embolics és un dels grans títols del gènere. L’autor de la música d’aquesta farsa esbojarrada és l’aclamat compositor Stephen Sondheim.

Pseudolus, un esclau irreverent, intenta aconseguir la llibertat ajudant a Eros, el fill del seu amo, a guanyar-se l’amor de Phília. Però hi ha un problema… o dos: Phília pertany a M. Lycus que l’ha venuda al general Miles Gloriosus. I ningú està disposat a renunciar a ella.