HANAMI HORTA " Floració de perers a l'Horta de Lleida"

Familiar, Gastronómicos

  • HANAMI HORTA " Floració de perers a l'Horta de Lleida"

Ciudad: Lleida

Lugar: Granja Pifarré ( Partida Caparrella, 115)

De sábado 1 abril 2023, 11:00 h a 12:30 h Varias sesiones

Ver descripción del evento
Aquesta iniciativa vol aprofundir en les visites de la floració explicant l'origen de la fructicultura, visitant un camp de perers... Leer más

Aquesta iniciativa vol aprofundir en les visites de la floració explicant l'origen de la fructicultura, visitant un camp de perers florits i fent una degustació de peres de Lleida de la mateixa finca visitada, la Torre del Fugó

L'activitat començarà a l'agromuseu de Granja Pifarré on es detallaran els orígens de la pera a l'Horta de Lleida i les Terres de Ponent.

Allà també es podran veure estris antics com bancs de fusta típics, medidors de recol·lecció, antics cistells de canyís per collir fruita, així com una revista antiga del 1955 on l'Horta de Lleida és presentada com "La Meca de la fruita".

Tot seguit, es visitarà el camp de perers on s'explicaran curiositats del cultiu, el procés de producció, manteniment i el moment òptim per recollir la fruita.

Per acabar, s'oferirà una degustació de la pera conference, la varietat més coneguda i una de les més dolces que formen part de la DOP Pera de Lleida. 

Preu: 4€ ( gratuït menors de 3 anys)

Durada: 1h 30 minuts

Cancel·lació gratuïta fins 48h abans de l'activitat. Si cancel·les amb menys temps d'antelació, arribes tard o no et presentes, no hi haurà cap reemborsament.

Preu: 4€ per persona (menors de 3 anys gratuït. Màxim 2 infants per adult)

** Els menors han d'anar sempre acompanyats d'un adult