Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

HARRY POTTER Y LAS RELIQUIAS DE LA MUERTE (2ª PARTE)

Cine

  • HARRY POTTER Y LAS RELIQUIAS DE LA MUERTE (2ª PARTE)

Ciudad: Sitges

Lugar: Cinema Prado de Sitges

De martes 22 junio 2021, 18:00 h a 20:10 h

Ver descripción del evento
Després que el mort Albus Dumbledore acabés amb l'anell de Marvolo Gaunt i que Harry i Ron eliminessin el diari de Tom Riddle i el... Leer más

Després que el mort Albus Dumbledore acabés amb l'anell de Marvolo Gaunt i que Harry i Ron eliminessin el diari de Tom Riddle i el reliquiari de Salazar Slytherin, respectivament, només queden quatre horricreus però, quin aspecte tenen? Els nostres protagonistes, de nou interpretats per Daniel Radcliffe, Rupert Grint i Emma Watson, intentaran desvetllar el misteriós conte sobre els tres germans que els va relatar Xenophilius Lovegood -els posseïdors de la Vareta de Saüc, la Pedra de Resurrecció i la Capa d'Invisibilidad-, s'infiltraran en Gringotts -el banc dels mags- recorrent a la poció multijugos i protegiran Hogwarts d'un exèrcit de Cavallers de la Mort que amenaça la pau de tots dos universos.