Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

HARRY POTTER Y LAS RELIQUIAS DE LA MUERTE (2ª PARTE)

Cinema

  • HARRY POTTER Y LAS RELIQUIAS DE LA MUERTE (2ª PARTE)

City: Sitges

Place: Cinema Prado de Sitges

From Tuesday 22 June 2021, 18:00 h to 20:10 h

See description of the event
Després que el mort Albus Dumbledore acabés amb l'anell de Marvolo Gaunt i que Harry i Ron eliminessin el diari de Tom Riddle i el... Read more

Després que el mort Albus Dumbledore acabés amb l'anell de Marvolo Gaunt i que Harry i Ron eliminessin el diari de Tom Riddle i el reliquiari de Salazar Slytherin, respectivament, només queden quatre horricreus però, quin aspecte tenen? Els nostres protagonistes, de nou interpretats per Daniel Radcliffe, Rupert Grint i Emma Watson, intentaran desvetllar el misteriós conte sobre els tres germans que els va relatar Xenophilius Lovegood -els posseïdors de la Vareta de Saüc, la Pedra de Resurrecció i la Capa d'Invisibilidad-, s'infiltraran en Gringotts -el banc dels mags- recorrent a la poció multijugos i protegiran Hogwarts d'un exèrcit de Cavallers de la Mort que amenaça la pau de tots dos universos.