Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Hora del conte: "Ninota"

Culturales

  • Hora del conte: "Ninota"

Ciudad: Sant Quirze del Vallès

Lugar: Sala Municipal Josep Brossa de la Patronal

De viernes 19 febrero 2021, 18:00 h a 19:00 h

Ver descripción del evento
vie. 19 feb.
18:00 h
Finalizado
Ninota és un espectacle visual i adaptat per infants de 0 a 3 anys. Avui fa sol, i una nena vol sortir a jugar a fora i fer volar el... Leer más

Ninota és un espectacle visual i adaptat per infants de 0 a 3 anys.

Avui fa sol, i una nena vol sortir a jugar a fora i fer volar el seu estel. Però quan està a punt de sortir de casa comença a ploure. Avorrida, crea una nova amiga per jugar, la Ninota. Amb cançons, paraules i música anirà descobrint les parts del cos. ta és un espectacle visual i adaptat per infants de 0 a 3 anys. Avui fa sol, i una nena vol sortir a jugar a fora i fer volar el seu estel. Però quan està a punt de sortir de casa comença a ploure. Avorrida, crea una nova amiga per jugar, la Ninota. Amb cançons, paraules i música anirà descobrint les parts del cos.

Activitat gratuïta. Aforament limitat.

Preguem puntualitat. Un cop iniciada la sessió, no es podrà accedir a la sala. Per facilitar l'accés a la sala, recomanem descarregar les entrades al dispositiu mòvil. 

Cal seguir les indicacions sanitàries. Ús obligatori de mascareta en adults i infants de més de 6 anys i caldrà posar-se gel hidroalcohòlic a l'entrada del recinte. 

Degut a la prohibició del PROCICAT de no poder realitzar activitats amb assistència de públic a la biblioteca, aquesta sessió es realitzarà presencial a la Sala Josep Brossa de la Patronal.