Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

I AM WOMAN (VOSE) Cicle Dia Internacional de la Dona

Cine

  • I AM WOMAN (VOSE) Cicle Dia Internacional de la Dona

Ciudad: Sitges

Lugar: Cinema Prado de Sitges

De sábado 6 marzo 2021, 18:00 h a 20:30 h

Ver descripción del evento
Primerament el film ens trasllada a l’any 1966. Helen Reddy arriba a Nova York amb la seva filla de tres anys, una maleta i 230 dòlars... Leer más

Primerament el film ens trasllada a l’any 1966. Helen Reddy arriba a Nova York amb la seva filla de tres anys, una maleta i 230 dòlars a la butxaca. A Helen li havien dit que havia guanyat un contracte per gravar un disc, però la companyia discogràfica ràpidament frustra les seves esperances dient-li que té suficients estrelles femenines i suggereix que es diverteixi a Nova York abans de tornar a Austràlia.

Helen, sense diners, decideix quedar-se a Nova York de totes maneres i seguir una carrera com a cantant, lluitant per arribar a final de mes i també mantenir la seva filla. Allà es fa amiga de la llegendària periodista de rock Lillian Roxon, qui li torna la confiança en si mateixa, i a més la inspira a escriure i cantar l’emblemàtica cançó “I Am Woman”, que es converteix en l’himne de el moviment feminista de la segona onada i anima a tota una generació de dones a lluitar pel canvi.

També coneix a Jeff Wald, un jove aspirant a gerent de talents que es converteix en el seu agent i espòs. Jeff l’ajuda a arribar al cim, però la seva addicció a les drogues, converteix la seva relació en tòxica. Finalment, atrapada entre el camí de la fama i Jeff que administra la seva vida professional, Helen troba la força per prendre el control de la seva pròpia carrera i seguir perseguint els seus somnis.