Finished

Wow ... this event is over, but we can help you keep up to date with the next events if you subscribe to our newsletter. So you can book your place on time and know what they do near you!

I AM WOMAN (VOSE) Cicle Dia Internacional de la Dona

Cinema

  • I AM WOMAN (VOSE) Cicle Dia Internacional de la Dona

City: Sitges

Place: Cinema Prado de Sitges

From Saturday 6 March 2021, 18:00 h to 20:30 h

See description of the event
Primerament el film ens trasllada a l’any 1966. Helen Reddy arriba a Nova York amb la seva filla de tres anys, una maleta i 230 dòlars... Read more

Primerament el film ens trasllada a l’any 1966. Helen Reddy arriba a Nova York amb la seva filla de tres anys, una maleta i 230 dòlars a la butxaca. A Helen li havien dit que havia guanyat un contracte per gravar un disc, però la companyia discogràfica ràpidament frustra les seves esperances dient-li que té suficients estrelles femenines i suggereix que es diverteixi a Nova York abans de tornar a Austràlia.

Helen, sense diners, decideix quedar-se a Nova York de totes maneres i seguir una carrera com a cantant, lluitant per arribar a final de mes i també mantenir la seva filla. Allà es fa amiga de la llegendària periodista de rock Lillian Roxon, qui li torna la confiança en si mateixa, i a més la inspira a escriure i cantar l’emblemàtica cançó “I Am Woman”, que es converteix en l’himne de el moviment feminista de la segona onada i anima a tota una generació de dones a lluitar pel canvi.

També coneix a Jeff Wald, un jove aspirant a gerent de talents que es converteix en el seu agent i espòs. Jeff l’ajuda a arribar al cim, però la seva addicció a les drogues, converteix la seva relació en tòxica. Finalment, atrapada entre el camí de la fama i Jeff que administra la seva vida professional, Helen troba la força per prendre el control de la seva pròpia carrera i seguir perseguint els seus somnis.