III FRANQUESA - RAPTE - Esbart Manresà

Culturales, Danza, Familiar

  • III FRANQUESA - RAPTE - Esbart Manresà
  • III FRANQUESA - RAPTE - Esbart Manresà

Ciudad: Premià de Dalt

Lugar: Societat Cultural Sant Jaume

Inicio: viernes 19 julio 2024, 19:30 h

Ver descripción del evento
L’Esbart Manresà de l’Agrupació Cultural del Bages se suma a la celebració del 500 aniversari del pas del Sant per Manresa i ho fa... Leer más

L’Esbart Manresà de l’Agrupació Cultural del Bages se suma a la celebració del 500 aniversari del pas del Sant per Manresa i ho fa amb «RӔPTE», una revisió sobre la transformació que necessita la nostra societat, per poder encarar els canvis socials, polítics, ecològics... que cal afrontar.

Els quatre exercicis espirituals fan de pont entre la vida de Sant Ignasi i la societat actual. Observant els exercicis de manera espiritual per tal de poder fer un trànsit de la part individual a la part col·lectiva.

L’Esbart s’emmiralla en el Renaixement per poder transformar la societat contemporània. Per una banda, aquesta transformació de Sant Ignasi es va poder copsar en el conegut RAPTE de Sant Ignasi, l’experiència mística que va portar al Sant a restar vuit dies i vuit nits immòbil. I, per altra, el REPTE que tenim de canvi com a societat i, al mateix temps, el repte de l’Esbart de presentar una espectacle de dansa tradicional adaptat al segle XXI.


Coproducció de la Fira Mediterrània de Manresa 2022Cos de dansa: Sara Carreras, Aina Castilla, Anna Codina, Mariona Codina, Arnau Gomis, Marta Gros, Alba Gual, Aina Guitart, Júlia Juncadella, Anna Llobet, Ignasi Llobet, Ivet Martell, Francina Planas, Clara Puig, Arnau Puiggros, Ariadna Sala, Fiona Saladich, Carles Serra, Sònia Serra, Xavier Serra, Marina Vila.

Equip de direcció: Jordi Gros, Sònia Serra i Mariona Codina

Direcció escènica: Jordi Aspa i Bet Miralta

Música: Joana Gomila i Laia Vallès

Assesorament coreogràfic: Anna Romaní

Disseny de vestuari: Dolors Baró

Manteniment de vestuari: Dolors Baró i Ferran Esquirol

Confecció de vestuari: Anna Grau i MC Impact

Costumització samarretes: Júlia Juncadella

Disseny d’il·luminació: Pep Arumí i Ivó Garcia

Tècnic de so i il·luminació: Isaac Basullas

Utillatge: Pau Codina

Escenografia: Oriol Corral

Disseny d’imatge: Ferran Esquirol